Πολιτική επιστροφών e-shop

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Healthy Living PC IKE μέσα από το διαδίκτυο ιστότοπο healthy-living.gr.

Ακύρωση Παραγγελίας

Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος heathy-living.gr έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που κάνατε την παραγγελία χωρίς καμία επιβάρυνση

Υπαναχώρηση

Εάν αλλάξετε γνώμη για τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει μπορείτε μέσα σε 15 ημέρες με την απόδειξή σας, το e mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας και την απόδειξη της κατάθεσης ή την απόδειξη της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε να επιστρέψετε τα προϊόντα μας.

Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να συμπληρώσετε και το έντυπο υπαναχώρησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 25410-26056 με αστική χρέωση.

Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία. Συμφωνείτε να φροντίζετε την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων από τη στιγμή που παραδοθούν σε εσάς μέχρι τη στιγμή που τα παραδώσετε σε εμάς ή στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Οι επιστροφές των προϊόντων θα γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας ταχυμεταφορών (courier).

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης.

Επιστροφή αντιτίμου αξίας επιστρεφόμενων προϊόντων

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων που επιστρέφετε μέσω του τρόπου που θα μας υποδείξετε στο έντυπο υπαναχώρησης ή στην επικοινωνία μαζί μας.

Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό. Σε κάθε περίπτωση, θα πραγματοποιείται αφού μας ενημερώσετε γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων και εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους.

Πολιτική επιστροφών από κατάστημα

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το φυσικό μας κατάστημα (Healthy Living, Πατριάρχου Κυρίλλου ΣΤ 10, Ξάνθη).

Εάν αλλάξετε γνώμη για τα προϊόντα που αγοράσατε από το φυσικό μας κατάστημα μπορείτε μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς να επιστρέψετε το προϊόν που προμηθευτήκατε προσκομίζοντάς μας την απόδειξη αγοράς.

Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία.

Πολιτική επιστροφών για τηλεφωνικές παραγγελίες

Εάν αλλάξατε γνώμη για τα προϊόντα που παραγγείλατε από εμάς μέσω τηλεφώνου έχετε το δικαίωμα κατά την παράδοση από τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) να μην προβείτε σε αποδοχή της παραγγελίας σας.

Επιπλέον μπορείτε μέσα σε 15 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει τηλεφωνικά με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα μας βρίσκονται σε άριστη κατάσταση με κλειστή συσκευασία και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη και ότι συνοδεύονται από όλα τα νόμιμα παραστατικά της πώλησης.

Πριν από την επιστροφή προϊόντων που έχουν παραγγελθεί μέσω τηλεφώνου θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 25410-26056 (αστική χρέωση) είτε στο 2318-509383 (αστική χρέωση) είτε μέσω αποστολής e mail στο info@healthy-living.gr

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων που επιστρέφετε μέσω του τρόπου που θα μας υποδείξετε στο έντυπο υπαναχώρησης ή στην επικοινωνία μαζί μας.

Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα λάβουμε γνώση για την επιστροφή των προϊόντων με οποιοδήποτε από τους αναφερόμενους τρόπους.

Healthy Living PC IKE

Πατριάρχου Κυρίλλου ΣΤ 10 Ξάνθη

Τηλ: 25410-26056