Τι είναι το ArthroSys Plus;

Με το πέρας του χρόνου ο χόνδρος στις αρθρώσεις ο οποίος καλύπτει το οστό φθίνει, προκαλώντας δυσκολία στην κίνηση και πόνο. Η κατάσταση αυτή δεν έχει άμεση σχέση μόνο με την ηλικία, αλλά και με τον τρόπο ζωής. Κακή στάση του σώματος, παχυσαρκία, έλλειψη κίνησης κ.α.

Το ArthroSys Plus είναι συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει Γλυκοζαμίνη, Μποσβέλλια, MSM, Υαλουρονικό οξύ, Κουρκουμά και Βιταμίνη C. Τα παραπάνω συστατικά μπορούν να προσφέρουν στην υγεία και την ενδυνάμωση των αρθρώσεων, των χόνδρων και του σκελετού. Κατάλληλο για γυναίκες, άνδρες και ηλικιωμένους που θέλουν να έχουν καλύτερη και ευκολότερη κίνηση, καθώς και για αθλούμενους με αυξημένους ρυθμούς προπόνησης.

Σε τι μας βοηθάει;

Η Γλυκοζαμίνη είναι συστατικό με αντιφλεγμονώδη δράση που συμβάλει στην αναδόμηση και συντήρηση του χόνδρου. Βρίσκεται σε μεγάλη συγκέντρωση σε συνδετικούς ιστούς και στις αρθρώσεις.

Η Μποσβέλλια, κοινώς ινδικό λιβάνι, είναι φυτό με ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση. Χρησιμοποιείται κυρίως για την θεραπεία φλεγμονωδών παθήσεων και κυρίως για τις αρθρίτιδες και αρθροπάθειες.

Η MSM έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αποτοξινωτικές ιδιότητες.

Το Υαλουρονικό οξύ υπάρχει στο αρθρικό υγρό, μειώνει τις τριβές και βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων ανακουφίζοντας τες. Προστατεύει τους χόνδρους.

Η Κουρκουμίνη είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική δράση και τη μείωση των φλεγμονών στις αρθρώσεις.

Η Βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων, και των οστών.

 

Σε ποιούς απευθύνετε;

  • Άτομα που ταλαιπωρούνται από πόνους, ακαμψία ή φλεγμονή στις αρθρώσεις.
  • Ηλικιωμένους που έχουν χάσει την ευκαμψία των αρθρώσεων.
  • Σε όσους αντιμετωπίζουν αρθριτικούς πόνους στον αυχένα.
  • Αθλητές που καταπονούν τις αρθρώσεις τους.
  • Άτομα με αυξημένη ορθοστασία ή καθιστική ζωή.
  • Υπέρβαρους με ταλαιπωρημένες αρθρώσεις στα κάτω άκρα.

 

*  Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) ή υποστηρίζονται από δημοσιεύσεις σε παγκοσμίου κύρους επιστημονικά περιοδικά.